top of page

Volunteering

Echipa Hoia-Baciu Project vaneaza pasionati!

 

"Hoia-Baciu Project", principalul proiect al asociației, se bucură de o echipă dinamică și, cel mai important, pasionată. Datorită pasiunii pentru ceea ce facem am ajuns să lucram cu și pentru nume mari pe plan internațional precum Dacre Stoker (stră-strănepotul lui Bram Stoker - autorul nuvelei Dracula), Aaron Sagers (Travel Channel), Bob Woodruff și Christine Romo (corespondenți ABC News Nightline New York), jurnalistul și cercetătorul Cristian Mureșanu de la TVR Cluj și o sumedenie de turiști încântători de pe aproape toate continentele. Începând cu sezonul estival 2014, am apărut în presa locală și națională (ziare.com, ziuadecj.ro, ziardecluj.ro, tvrcluj.ro, tvr.ro, adevarul.ro, voceatransilvaniei.ro și altele), fapt ce ne-a crescut notorietatea atât pe plan local cât și național. 
 
Pentru că am dezvoltat multe contacte pe plan internațional, am dezvoltat o echipă internațională. În timp ce tu citești aceste rânduri, voluntari din România, Mexic, Egipt, Pakistan și SUA lucrează împreună pentru a dezvolta ceea ce am creat cu pasiune: Hoia-Baciu Project și totodată Asociația RYLEx. 
 
echipă pasionată este una dintre cele mai de preț resurse de care dispune o organizație, pentru că are capacitatea de a realiza imposibilul.

Dacă ești pasionat/ă, dezvoltă cu mândrie proiectul "Hoia-Baciu Project", alăturându-te echipei

 

 

bottom of page